22-08-03

Link-o-rama

Laat je toekomst voorspellen door een stel playmobil-mannekes die een spel tarot-kaarten bevolken.

De perfecte misdaad via internet ... bijna. Een it'er plande een afpersingscampagne van een zuivelproducent. Bijna had hij het geld te pakken. Maar hij maakte één foutje, hij surfte via een anonymizer. Het volledige verhaal bij Netkwesties.

Jacob Nielsen, goeroe der gebruiksvriendelijkheid van websites, heeft hulp nodig. Wie helpt er mee deze design-kneus eens een aantrekkelijke site te bezorgen. Re-useit. Tabel-loos, XMHTM + css, en W3C compatibel tot in de puntjes uiteraard. Leren hoe? Css Zen Garden toont de weg.

Zorg dat de politie deze naaktloper niet bij zin kl..en krijgt. Schattig!

Geen touw aan vast te knopen. Absurd, maar plezant: Ming the Merciless.

Te druk bezig om het uw vriendinnetje naar de zin te maken? Of kan je de namen van al je veroveringen niet meer uit elkaar houden? Weet je niet wat gedaan op je volgende afspraakje? Software schiet ter hulp: Girlfriend versie 4.0.

Je vind jezelf nogal een hackertje? Hack uzelf dan maar eens een weg naar niveau 10.

Als je genoeg apen lang genoeg opsluit in een kooi met een typmachine erin, typt er uiteindelijk één een werk van Shakespeare, luidt een cliché. De java-applet "Monkey Shakespeare Simulator" doet de test.

American girls are easy. Een stel amerikaanse meiden op rondreis door Europa, en hun bevindingen over de verschillende mannen die er te vinden zijn. Niet zo spannend als "Debbie does Paris", maar wel grappig. Hun advies: Go spanish...


16:51 Gepost door Luna | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.